Νεα

Νόμος 4447/2016 : Aυτόνομη θέρμανση χωρίς την έγκριση της πολυκατοικίας

Ο Ν.4447/2016 - ΦΕΚ 241/Α/23-12-2016 επιτρέπει την τοποθέτηση αυτόνομων μονάδων θέρμανσης σε πολυκατοικίες χωρίς να απαιτείται πλέον η έγκριση γενικής συνέλευσης από το 50% συν 1 των ψήφων των συνιδιοκτητών της πολυκατοικίας, προκειμένου να «αυτονομηθεί» ενεργειακά με φυσικό αέριο ένας ιδιοκτήτης.


Τι είναι ECODAN 20/5/2016

"ECODAN" είναι η νέα ολοκληρωμένη σειρά Αντλιών Θερμότητας από την MITSUBISHI ELECTRIC , για την κάλυψη θέρμανσης, ψύξης και παραγωγή ζεστών νερών χρήσης τόσο σε οικιακές αλλά και σε επαγγελματικές εφαρμογές.


Solcrafte - η πιο εύελικτη λύση για μικρές τουριστικές μονάδες 3/3/2015

Τα Socrafte Style είναι ιδανική λύση για μικρές τουριστικές μονάδες μέχρι 20 ατόμων και δεν μπορεί να εφαρμοστεί κεντρικό ηλιακό σύστημα για το ζεστό νερό. Οι πελάτες των ξενοδοχείων απαιτούν...


Net Metering 15/1/2015

Αγαπητοί Συνεργάτες,
υπεγράφη η Υπουργική Απόφαση που αφορά στην αυτοπαραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας με ενεργειακό συμψηφισμό από φωτοβολταϊκά συστήματα.
Με την εφαρμογή της συγκεκριμένης Απόφασης, γίνεται πλέον ελκυστική η αυτοπαραγωγή ενέργειας από φωτοβολταϊκά συστήματα και θεσπίζεται για πρώτη φορά ο ενεργειακός συμψηφισμός (net metering)...


NET METERING 20/8/2014

Αξιότιμοι συνεργάτες,με τη παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως εντος του Αδεκαημέρου του Σεπτεμβρίου θα ψηφιστεί το ν/σ για το netmetering.Αναμένεται να δώσει νέα πνοή στην αγορά των ΦΒ καθώς το συνεχόμενα αυξανόμενο κόστος της ηλεκτρικής kw/h όπως επίσης και η τάση των τελευταίων ετών για θέρμανση των οικιών με αντλίες θερμότητας η με A/C έχει καταστήσει το ετήσιο οικιακό ενεργειακό κόστος κρίσιμο παράγοντα γιατα οικονομικά του Ελληνικού νοικοκυριού.


SOLCRAFTE LINEA STYLE - ΔΩΡΕΑΝ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ

Οι πόροι ορυκτών καυσίμων γίνονται πολύ πιο ακριβοί, λόγω της αύξησης του κόστους εξόρυξης και της υπερεκτίμησης των επιπέδων αποθεματικών κατά τη διάρκεια πολλών ετών. Η συνεχής ανοδική τάση στις τιμές των εμπορευμάτων δεν φαίνεται να πλησιάζει στο τέλος της. Επιπλέον, οι αυξανόμενες εκπομπές CO2 ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα μας και μπορεί να προκαλέσουν δραστική αλλαγή του κλίματος. Αυτό μας αναγκάζει να ασχολούμαστε με την ενέργεια με υπεύθυνο τρόπο. Η μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση και η χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας γίνεται ένας σημαντικός και οικονομικός τρόπος για να μειωθεί το κόστος και να προστατευθεί το περιβάλλον.


Νέες αντλίες θερμότητας της Mitsubishi Electric

Αξεπέραστος κλιματισμός από την Mitsubishi Electric. Το τμήμα κλιματισμού της Mitsubishi Electric ιδρύθηκε το 1955, και γρήγορα προόδευσε στην βιομηχανία κλιματιστικών και κατέλαβε μία από τις πρώτες θέσεις που απολαμβάνει ακόμη και σήμερα.